Detingut a Manresa un home que duia més de 200 grams de cocaïna al cotxe

La Policia Local de Manresa el va enxampar en un control de verificació de confinament nocturn a la Bonavista

Els paquets amb cocaïna trobats per la Policia Local de Manresa
Els paquets amb cocaïna trobats per la Policia Local de Manresa | PLM
Redacció
15 d'agost del 2021
Actualitzat a les 14:17h
Agents de la Policia Local de Manresa van detenir la matinada de dissabte un home de 38 anys, veí de Manresa, amb antecedents per tràfic de drogues, a qui s'investiga per un presumpte delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

A 2/4 de 2 de la matinada, quan dues patrulles de la Policia Local efectuaven un control de verificació del confinament nocturn a la Bonavista, van aturar un vehicle i el conductor no va saber justificar perquè es trobava al carrer en horari restringit, alhora que es mostrava molt nerviós.

Un dels agents va veure un embolcall petit, dels que s'usen per embolicar cocaïna, entre el seient del conductor i la porta. En l'escorcoll posterior, els agents van trobar dos embolcalls més grossos sota del seient, plens del que semblava cocaïna. De forma espontània l'home va confirmar que efectivament era cocaïna, però que no era seva i que ell només la transportava.

Atesa la quantitat de droga trobada -el pesatge dels embolcalls va sumar un total net de 201 grams- l'home va ser detingut.