1 de 10
Mobilitat

Sant Vicenç tindrà un espai tancat per a l'estacionament segur de bicicletes a l'estació de FGC

El Bicitancat serà gratuït per a les persones usuàries, l'accés es farà a través d'una aplicació mòbil i tindrà una capacitat per a 54 bicicletes

Model d'aparcament de bicicletes | AjSVC
per Redacció, 4 d'agost de 2021 a les 10:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sant Vicenç de Castellet disposarà d'un espai tancat per a l'estacionament segur de bicicletes a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya del municipi. L'Ajuntament ha signat un acord amb FGC per fer possible la instal·lació d'un Bicitancat que serà gratuït per a les persones usuàries amb un accés a través d'una aplicació mòbil i amb una capacitat per a 54 bicicletes.

L'Ajuntament i FGC volen potenciar la mobilitat sostenible i aconseguir que les persones usuàries que es desplacen fins l'estació de ferrocarrils evitin l'ús del cotxe i ho facin en bicicleta. L'ús d'aquest aparcament serà gratuït durant 24 hores el primer any de funcionament.


Aparcament integrat


L'equipament s'integrarà en un edicte tancat prefabricat configurat amb un sostre per a quatre aigües i uns paraments verticals de relligues metàl·liques que atorguen una bona ventilació i habitabilitat interior. Disposarà de dues portes automàtiques enfrontades, d'entrada i sortida, i es distribueix interiorment amb la disposició d'un passadís central i l'aparcament de les bicicletes a banda i banda. 

 

Participació