Coronavirus

Sant Vicenç de Castellet atorga la Medalla 2021 als col·lectius sanitaris i assistencials

En el marc de la Festa Major, dissabte s'entregarà la Medalla en un acte a l'Auditori

per Redacció, 7 de juliol de 2021 a les 13:01 |
Personal sanitari treballant durant la pandèmia | Althaia
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Metges i metgesses, infermers i infermeres, personal tècnic auxiliar d'infermeria, personal del SEM, administratius i administratives sanitàries, personal del SAD, gerocultors i gerocultores, personal d'atenció indirecta, treballadors i treballadores socials sanitàries, llevadores i farmacèutiques que exerceixen a Sant Vicenç de Castellet i que han treballat i treballen des de primera línia per combatre la pandèmia. L'Ajuntament vol retre un homenatge especial a tots aquests col·lectius, atorgant-los la Medalla 2021, un reconeixement municipal creat per posar en valor mèrits extraordinaris en persones que hagin prestat servei al poble.

Per segon any, es tracta d'una edició extraordinària, a causa de la pandèmia: l'any passat  es van homenatjar els voluntaris i enguany, els professionals sanitaris i assistencials que han estat lluitant contra la Covid des de primera línia i des del primer moment. L'entrega de la Medalla serà aquest proper dissabte, en el marc de la Festa Major, a les 12 del migdia, a l'Auditori M. Carme Grauvilardell. Durant l'acte, recolliran els diplomes professionals que exerceixen a Sant Vicenç de Castellet en representació de cada un dels col·lectius homenatjats. Prèviament, el divendres, el ple de l'Ajuntament aprovarà aquesta distinció.


La Medalla quedarà exposada a la Biblioteca


La Medalla 2021 quedarà exposada a la Biblioteca Salvador Vives Casajuana com a homenatge a tots els col·lectius sanitaris i assistencials.

 

Participació