Adif assumirà les obres de millora de l'estació de la Renfe de Sant Vicenç de Castellet

L'obra inclourà la reforma del vestíbul, la renovació de les andanes, l'adequació de les marquesines actuals i l'execució d'un pas inferior d'ús ferroviari i un pas urbà independent

Redacció
30 de juny del 2021
Actualitzat el 01 de juliol a les 10:47h
El Govern espanyol ha confirmat que Adif assumirà les obres de millora i rehabilitació de l'estació de la Renfe de Sant Vicenç de Castellet. L'anunci ha estat fet en el marc d'una sessió al Senat en què el ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, ha explicat els detalls del projecte. Ho ha fet en resposta a la intervenció de la senadora Mirella Cortès, que plantejava en quin punt es trobava l'obra, que forma part del pla de Rodalies que el Govern espanyol té pendent d'executar a la línia R4.

Obra completa
El ministre de de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, ha explicat que l'obra que executarà Adif a l'estació de la Renfe inclourà la reforma del vestíbul, la renovació de les andanes, l'adequació de les marquesines actuals amb un nou sistema d'il·luminació LED i l'execució d'un pas inferior d'ús ferroviari i un pas urbà independent. Ábalos ha anunciat que, properament, Adif es posarà en contacte amb l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet per signar el conveni que concreti els detalls de l'execució d'una obra llargament reivindicada.