1 de 10
Participació

Ja es coneixen les idees guanyadores dels pressupostos participatius de Sant Vicenç de Castellet

La millora d'una aula del Niu, l'enllumenat d'accés a la Balconada i un mural per a la façana de la Tèxtil Montserrat seran les idees que veuran la llum

Recompte dels vots a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet | AjSVC
per Redacció, 16 de juny de 2021 a les 16:34 |
Aquest article es va publicar originalment el 16 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els pressupostos participatius que ha impulsat l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ja tenen les idees guanyadores. Prop de 400 veïns i veïnes han decidit que els projectes per modernitzar una aula de l'escola bressol municipal El Niu, la millora de l'enllumenat a les escales d'accés a la Balconada i la pintura d'un mural a la façana de l'equipament de l'antiga Tèxtil Montserrat siguin els projectes que s'executaran aquest any.

30.000 euros de pressupost


L'Ajuntament ha destinat un total de 30.000 euros als pressupostos participatius d'aquest any i, finalment, es podran fer realitat les tres propostes més votades. Les obres a la llar d'infants han sumat 145 vots (12.000 euros), l'enllumenat de les escales del carrer Osona a la pujada de la Balconada (8.500 euros) han rebut 118 vots i la pintura d'un mural a la façana de l'antiga Tèxtil Montserrat (6.000 euros) ha comptat amb 114 suports. La resta d'idees votades han estat la senyalització de dos passos de vianants, l'estructura multijoc per al parc infantil de la plaça del Pi, l'adequació de la portada d'entrada de la plaça del Pi, la vorera per a vianants al carrer Sant Joan de Dalt i l'adquisició d'un escenari mòbil.

La regidoria de Participació Ciutadana fa una lectura positiva de la resposta de la ciutadania en aquest procés participatiu en què dels 396 vots emesos, 240 han estat a través d'internet i un total de 156 vots s'han fet a través de l'OAC i de l'estand que es va habilitar en el marc de la Fira del Vapor. 

 

Participació