Hi Érem Totes organitza jornades antirepressives per difondre el cas i sufragar-ne les despeses

En suport a les 10 encausades del 8 de març de 2019 a Manresa per qui la fiscalia demana 19 anys i 6 mesos de presó i 23.000 euros de multa

Els Mossos carregant contra les manifestants del 8-M de 2019 a Manresa
Els Mossos carregant contra les manifestants del 8-M de 2019 a Manresa | Pere Fontanals
Redacció
14 de juny del 2021
Actualitzat a les 20:57h
El proper cap de setmana es duran a terme unes jornades antirepressives organitzades per Hi érem totes, el grup de suport de les deu encausades del 8 de març de 2019, el Dia de la Dona, a Manresa, per qui la fiscalia demana un total de 19 anys i 6 mesos de presó i 23.000 euros de multa per danys, desordres públics i atemptat a l'autoritat.

El dissabte, 19 de juny, a partir de 2/4 de 10 del matí, es duran a terme tornejos de volei, bàsquet i futbol al Congost. Els equips han de ser de 4 persones i 2 suplents en el cas del volei, de 3 persones i 2 suplents pel bàsquet, i de 5 persones i 2 suplents per al futbol. El preu per participar-hi és de 3 o 5 euros (aportació solidària). Els equips es poden apuntar fins el dimecres a través d'aquest enllaç.

El diumenge, 20 de juny, l'activitat es traslladarà a la plaça Europa, a partir de les 11 del matí. Hi haurà una xerrada antirepressiva que comptarà amb el cas de Marcel Absolució i la Norma Pedemonte d'Alerta Solidària, entre altres. Seguidament, a 2/4 2 hi haurà vermut musical amb Dance Crasher i dinar popular. A la tarda, a partir de 2/4 5 serà el torn dels concerts, amb Ginestà i Anaïs Vila, i punxa-discs.

Des del grup de suport reclamen l'absolució de les deu persones que aniran a judici per defensar el dret de vaga feminista durant la jornada del Dia de la Dona del 8-M del 2019 a Manresa i "per lluitar contra el patriarcat, el capitalisme i el racisme; que es respecti el dret de les treballadores a la vaga general, que va molt més enllà de l'àmbit productiu; que s'aturin les batudes racistes, l'estigmatització de les persones migrades, les polítiques que afavoreixen el racisme institucional i la derogació immediata de la Llei d'Estrangeria, totes elles estretament relacionades també amb la discriminació de les dones migrades i racialitzades i la violència masclista; i la fi de la criminalització i la persecució al feminisme anticapitalista i combatiu, que al nostre país ha colpejat també a d'altres companyes a Sant Cugat, Horta-Guinardó o Castelló".