1 de 10
Coronavirus

Sant Vicenç promou xerrades a l'institut i a l'escola FEDAC amb testimonis relacionats amb la Covid-19

L'alumnat de 3r i 4t d'ESO ha conegut en primera persona l'experiència de persones que han patit la malaltia

Xerrada d'un testimoni Covid a una aula de Sant Vicenç de Castellet | AjSVC
per Redacció, 11 de juny de 2021 a les 08:25 |
Aquest article es va publicar originalment el 11 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha promogut un cicle de xerrades a l'Institut Castellet i a l'Escola FEDAC amb testimonis relacionats amb la Covid-19. La iniciativa Si et cuides tu, cuides tothom s'emmarca amb la voluntat de conscienciar la població jove de la importància de tenir cura de les mesures de seguretat i prevenció en l'actual situació de pandèmia. L'alumnat de 3r d'ESO va poder escoltar en primera persona experiències de persones que han superat la malaltia i també de professionals del sector salut que també han explicat el seu dia a dia durant aquest darrer any.

Vídeo divulgatiu


En aquest sentit, les regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet també ha promogut l'edició d'un vídeo, amb la col·laboració del CAP i de la residència d'avis l'Onada, on apareixen diferents testimonis relacionats amb la situació de pandèmia i que també es compartirà amb la resta de cursos de l'INS Castellet.

 

Participació