Estiu

Sant Vicenç tramitarà els abonaments per a la temporada d'estiu de les piscines municipals a partir de dijous

Les instal·lacions estaran obertes del 13 de juny al 12 de setembre i es prioritzarà la tramitació dels carnets de temporada a través d'internet

per Redacció, 8 de juny de 2021 a les 22:32 |
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet obre a partir d'aquest dijous 10 de juny el termini per tramitar els abonaments de la temporada d'estiu de les piscines municipals. Les instal·lacions obriran a partir del 13 de juny i allargaran la temporada d'estiu fins al 12 de setembre. El consistori vol fomentar la gestió electrònica dels carnets de temporada a través de la pàgina web www.svc.cat i oferirà un descompte del 5% per a totes les persones que tramitin l'abonament per internet. Les persones que vulguin fer el tràmit de manera presencial s'hauran d'adreçar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Espai Impuls.

Mesures de seguretat i prevenció


Les instal·lacions obriran amb normalitat cada dia de les 9.30 del matí fins a les 8 del vespre. Es respectaran les mesures de prevenció i seguretat i en tot moment es tindran en compte les normatives sanitàries i l'evolució de la pandèmia. En el moment de fer l'abonament, es demanarà a les persones usuàries si prefereixen matí o tarda per si fos necessari habilitar dos torns. L'inici de temporada serà amb una única franja horària.

Preus i bonificacions


L'abonament de temporada per a les persones d'entre 18 i 59 anys tindrà un cost de 38 euros, mentre que els infants i joves d'entre 3 i 17 anys hauran de pagar 22 euros. Els infants menors de 3 anys tindran l'entrada gratuïta i les persones majors de 60 anys hauran de pagar 13,50 euros. Les entrades per a un únic dia oscil·laran entre 2 i 7,50 euros. 

Pel que fa a les bonificacions, les famílies nombroses i monoparentals gaudiran d'una bonificació del 20%, mentre que les persones amb una discapacitat del 65% o més de disminució es podran beneficiar d'una bonificació del 100% en l'abonament de les piscines municipals.

 

Participació