La Biblioteca del Campus acull l'exposició sobre matemàtiques «Sabies que...»

Es podrà visitar fins al 15 de juny

Un dels pòsters de l'exposició
Un dels pòsters de l'exposició | UPC
Redacció
08 de juny del 2021
Actualitzat a les 11:41h
La Biblioteca del Campus Universitari de Manresa acollirà fins al 15 de juny l'exposició Sabies que..., en el marc de la campanya Mes de març, mes de les matemàtiques 2021, un projecte realitzat a nivell estatal que va aconseguir una subvenció FECYT, en el qual participa la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM) i també la RSME, SEMA, SEIO, FESPM, DIMA, Red estratégica de Matemáticas, BCAM, la Universitat del País Basc i la Universitat de la Laguna. 

Joan Alemany, coordinador del node català del projecte, i Montse Alsina, de la junta de la SCM i professora de la UPC Manresa, n'han promogut la versió en català.

Es tracta d'una exposició formada per set pòsters amb un disseny atractiu i el missatge que les matemàtiques són a diferents àmbits per fer un món millor, en àrees tan diverses com la indústria, l'enginyeria, la tecnologia, l'economia i la sanitat.

La mostra està exposada a la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM-UPC) fins al 15 de juny, i està previst la seva itinerància per biblioteques de la Xarxa de Biblioteques del Bages, Berguedà i Moianes. Més endavant es podrà visitar a les biblioteques de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) sota la coordinació de la Biblioteca de la Facultat de Matemàtiques i Estadística i de la BCUM..