La «Magic Line» es presentarà aquest dijous a Manresa en un acte obert al públic

La mobilització solidària organitzada per l'Obra Social de Sant Joan de Déu tindrà lloc el diumenge 13 de juny

Redacció
01 de juny del 2021
Actualitzat a les 9:33h
La Magic Line, la mobilització solidària organitzada per l'Obra Social de Sant Joan de Déu, es presentarà aquest dijous a Manresa en un acte obert a tota la ciutadania. Tindrà lloc a les 5 de la tarda als jardins de la Llar Sant Joan de Déu, amb entrada pel carrer Caputxins (davant de la Clínica Sant Josep) i amb totes les mesures sanitàries per evitar contagis de Covid-19. L'acte comptarà amb un concert en acústic a càrrec de l'Acadèmia Internacional de Música de Solsona i una rifa solidària.

També hi haurà venda de productes de marxandatge de la Magic Line, que enguany destinarà els seus beneficis a projectes socials dirigits a persones en situació de vulnerabilitat, amb una especial atenció a pal·liar els efectes de la crisi provocada per la Covid-19. Per controlar l'aforament a l'acte, les persones que vulguin assistir-hi cal que enviïn un correu electrònic a [email protected].

La Magic Line 2021 arriba enguany per primer cop al Bages, de la mà de la Fundació Germà Tomàs Canet, vinculada a l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, i que al territori porta a terme diferents projectes d'acollida a persones refugiades, integració sociolaboral de persones amb malaltia mental i serveis a persones en situació de vulnerabilitat. Tindrà lloc el dia 13 de juny i es farà en grups bombolla i recorreguts lliures. Les inscripcions poden fer-se a http://www.magiclinesjd.org/.

En les edicions que s'han fet fins ara, la Magic Line ha recaptat més de dos milions d'euros amb els que s'han finançat més de 500 projectes destinats a les persones que més ho necessiten. I tot això gràcies a les més de 80.000 persones que han omplert les ciutats de solidaritat des de fa 8 anys.