La GAIP insta l'Ajuntament de Sant Fruitós a donar accés a un expedient a Gent fent Poble

La formació denuncia "l'actitud obstruccionista i contraria a la Llei de Transparència que exerceix el tripartit i la seva alcaldessa"

Regidors de Gent fent Poble en una imatge d'arxiu
Regidors de Gent fent Poble en una imatge d'arxiu | GfP
Redacció
27 de maig del 2021
Actualitzat a les 9:16h
La Comissió de Garantia del Dret d'Accés a la Informació Pública (GAIP) ha instat l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages a donar accés al grup municipal de Gent fent Poble a un expedient municipal que es va demanar fa 7 mesos. 

El 27 d'octubre de 2020 els regidors de Gent fent Poble van sol·licitar accés a un expedient municipal sobre l'obertura d'un expedient disciplinari a una treballadora i, segons afirmen, l'alcaldessa el va denegar. Posteriorment, l'alcaldessa també va desestimar un recurs de reposició de Gent fent Poble contra aquesta denegació.

El 30 de novembre de 2020 els regidors de Gent fent Poble van presentar queixa davant la GAIP i es va obrir l'expedient 791/2020. El dia 5 de març de 2021 es va fer una sessió de mediació.
 
Finalment el dia 13 de maig de 2021 la GAIP va emetre la Resolució que insta l'Ajuntament a lliurar als regidors de Gent fent Poble la informació de l'expedient sol·licitat. Ara l'alcaldessa Àdria Mazcuñán a través del Decret 0884-2021 de 25 de maig, ha donat accés durant dos dies a l'expedient. 

Gent fent Poble denuncia "l'actitud obstruccionista i contraria a la Llei de Transparència que exerceix el tripartit i la seva alcaldessa".