Voluntariat

Creu Roja Manresa oferirà dues xerrades per a voluntaris a Sant Vicenç i Sant Joan

Coincidint amb el Dia Internacional de la Creu Roja, la primera tindrà lloc aquest dissabte i l'altra, el proper, dia 29

per NacióManresa, 21 de maig de 2021 a les 11:15 |
Voluntaris de Creu Roja amb el president de l'entitat, Miquel Riera | Estefania Escolà
Creu Roja Manresa ha organitzat dues xerrades als punts de presència de Sant Vicenç de Castellet i Sant Joan de Vilatorrada amb la voluntat de donar a conèixer, a tots aquells voluntaris de l'entitat i a aquelles persones interessades, la història del projecte, com es va anar desplegant pel territori i quins són els seus objectius a curt i a llarg termini. L'activitat també comptarà amb algunes persones voluntàries que explicaran la seva experiència a l'entitat.

Totes dues xerrades s'emmarquen en el Dia Internacional de la Creu Roja i gaudiran de la presència del president de l'entitat a Manresa, Miquel Riera, així com també d'Helena Cerdan, tècnica de voluntariat.


La xerrada a Sant Vicenç de Castellet tindrà lloc aquest dissabte, 22 de maig, a les dotze del migdia. Es durà a terme a l'Auditori Maria Carme Grau Vilardell. La ponència a Sant Joan se celebrarà el dissabte 29 de maig, a les dotze del migdia, a Cal Gallifa.

 

Participació