Sant Fruitós se suma a la Magic Line i crea una ruta senyalitzada per l'entorn natural del municipi

La caminada solidària se celebrarà el 13 de juny i les incripcions per prendre-hi part ja estan obertes

La ruta passarà per la vora de Sant Iscle
La ruta passarà per la vora de Sant Iscle | NM
NacióManresa
19 de maig del 2021
Actualitzat a la 13:49h
Sant Fruitós de Bages se suma a la caminada solidària Màgic Line, una iniciativa organitzada per l'Obra Social de Sant Joan de Déu que cada any, a través d'una matinal lúdica i esportiva, busca recaptar diners per "ajudar els que més ho necessiten", exposen des de l'organització. Concretament, en l'edició d'aquest 2021, es destinarà el 100% del que es recapti a projectes socials per a la lluita contra la Covid-19. 

Enguany, i tenint en compte les mesures de seguretat que s'han de prendre a causa de la pandèmia, la Màgic Line tindrà diversos recorreguts que transcorreran per la comarca del Bages.En aquest sentit, des de l'Ajuntament santfruitosenc s'han sumat a la causa i hen ideat una ruta senyalitzada de 17,5 quilòmetres que passarà per diverses zones de l'anella verda del municipi. Tot i que la ruta es pot començar per on es vulgui, l'Ajuntament col·locarà, sota el Cobert de la Màquina de Batre, un punt central amb marxandatge solidari.

La caminada, que se celebrarà el 13 de juny, no tindrà ni un horari de sortida ni un d'arribada: des de l'Obra Social de Sant Joan de Déu s'ha decidit que, enguany, tothom que vulgui passejar per alguns dels recorreguts adaptats, ho haurà de fer acompanyat d'un grup bombolla format per entre 2 i 6 persones. Cada grup (o equip) s'haurà d'inscriure a la iniciativa a través d'aquest formulari i també haurà de marcar quina quantitat econòmica desitja aportar. Un cop creat l'equip, els participants -en el cas que es decideixi fer la caminada per Sant Fruitós- podran vincular el seu grup bombolla al Magic Team de Sant Fruitós de Bages amb el codi SFB MÀGIC. D'aquesta manera, serà més fàcil comptabilitzar la recaptació aconseguida al municipi.

A banda de la quantitat econòmica que es vulgui aportar, d'a més a més, hi ha un preu estàndard per grup que s'ha de costejar en concepte de despeses de l'esdeveniment, l'assegurança i l'obsequi que es donarà a cadascú.