Preocupació a Sant Vicenç de Castellet per una onada de vandalisme contra els cotxes aparcats

Durant el cap de setmana es van produir desperfectes a vehicles estacionats als carrers Mura, Francisco Playa, Pompeu Fabra I a l'aparcament de les piscines

17 de maig del 2021
Actualitzat a les 16:32h
Dos dels turismes que van patir els actes vandàlics
Dos dels turismes que van patir els actes vandàlics | Cedides
Al menys cinc turismes que es trobaven estacionats als carrers de Sant Vicenç de Castellet van patir desperfectes la nit de dissabte a diumenge a mans d'uns desconeguts, segons les denúncies que s'han presentat a dependències policials, tot i que alguns testimonis eleven aquesta quantitat fins a la dotzena de vehicles. La població ha mostrat la seva preocupació a les xarxes socials.

En el cas dels actes vandàlics denunciats, en tres casos van pujar als capós dels vehicles i van saltar fins abonyegar-los significativament, i en els altres dos van trencar-los el mirall retrovisor. Els vehicles, segons expliquen els afectats, estaven estacionats als carrers Mura, Francisco Playa, Pompeu Fabra I a l'aparcament de les piscines.

La Policia Local de Sant Vicenç investiga qui hi ha darrere d'aquestes bretolades, i tot i que no ha volgut descartar cap hipòtesi, no descarta que sigui un grup de persones que hagi arribat des d'un altre municipi.