El «Magic Day» donarà dijous el tret de sortida a la Magic Line 2021

A través d'Instagram Live, la cuinera Ada Perallada, el grup musical Xiula i l'artista Judit Canela protagonitzaran el tret de sortida per al compte enrere de la mobilització

Redacció
12 de maig del 2021
Actualitzat a les 12:11h
Aquest dijous arribarà el Magic Day, l'esdeveniment online que donarà el tret de sortida al compte enrere quan falti un mes per a la Magic Line de Sant Joan de Déu. A partir de les 6 de la tarda i al llarg de la tarda, diverses cares conegudes protagonitzaran un Instagram Live ple d'activitats. La cuinera Ada Parellada farà una recepta, el grup musical Xiula actuarà en acústic, i l'artista Judit Canela, autora de la imatge de la Magic Line d'aquest any, presentaran el tubular d'aquesta edició, l'element estrella i incògnit de cada any. A més a més, serà també una ocasió inèdita per conèixer l'equip d'organització de la Magic Line i el backstage de la mobilització solidària, que serà 100% segura i adaptada a les mesures sanitàries gràcies a l'app de la Magic Line. 

El Magic Day també serà el marc per entregar el premi Esport en Valors del 2020, que no es va poder lliurar a causa de la pandèmia. L'Escola Horitzó rebrà aquest premi, que atorga l'Obra Social de Sant Joan de Déu, Oxfam Intermón i Aspasim a un dels equips participants que destaquen per la seva alineació a l'esport amb els valors que promou la Magic Line: la solidaritat conscient i responsable, la inclusió social, la importància de treballar en equip, la transparència amb la captació i el seu destí final. 

El Magic Day serà a través de l'Instagram Live del compte @magiclinesjd i començarà a partir de les 18h. 

Una Magic Line 100% segura gràcies al nou algoritme de l'app

Mentre que el Magic Day serà una trobada únicament virtual, el dia de la Magic Line, el 13 de juny, tots els equips sortiran a caminar, a la vegada que podran tenir un punt de trobada virtual gràcies a l'app de la Magic Line que ha desenvolupat Basetis, actualitzada i adaptada a les circumstàncies d'aquest any per poder garantir que serà 100% segura. 

Enguany, l'app Magic Line inclourà un algoritme que permet crear rutes personalitzades, evitant possibles aglomeracions de gent i minimitzant el risc de contagis. 

A més, també ofereix la possibilitat de compartir itineraris amb altres equips i s'activaran les notificacions push de l'app, per tal que tothom es mantingui informat de les novetats de la Magic Line. Aquest any, l'app també farà el recompte de la distància recorreguda durant la Magic Line per saber, al final de la jornada, quants kilòmetres hem aconseguit sumar entre tots els equips. 
En un any en el que gràcies a les trobades online i les possibilitats tecnològiques hem pogut unir distàncies, la Magic Line tornarà a fer camí i a deixar petjada perquè ningú quedi enrere.