Els centres escolars del Bages tenen 1.131 alumnes confinats per quarantena del coronavirus

Les dues escoles que tenen més alumnes a casa seva són l'institut Castellet, amb 135, i l'escola Joviat de Manresa, amb 89

Una aula d'una escola buida
Una aula d'una escola buida | ACN
05 de maig del 2021
Actualitzat a les 22:05h
Aquesta és una setmana extremadament complicada pel que fa a confinaments per coronavirus als centres educatius del Bages. En total hi ha 50 classes confinades a la comarca amb, 1.131 alumnes, 63 docents i 4 treballadors que es troben a casa seva en quarantena.

L'institut Castellet de Sant Vicenç de Castellet i l'escola Joviat de Manresa són els centres amb més classes confinades, 6 i 4 respectivament, segons dades del Departament d'Educació, tot i que des de la Joviat asseguren que no tenen cap professor confinat. L'institut de Sant Vicenç té 135 alumnes i 12 professors que passen la quarantena tancats a casa, mentre que el centre manresà té 89 alumnes i 4 docents confinats.*

L'escola Mare de Déu del Pilar, l'institut Lacetània i l'escola la Font de Manresa tenen 3 classes confinades; l'escola Pare Algué i l'institut Guillem Catà, l'escola Pla del Puig de Sant Fruitós de Bages i l'escola Montserrat de Sant Salvador de Guardiola tenen 2 grups confinats.

Finalment, l'institut Bages Sud de Castellbell i el Vilar, l'escola Sant Ignasi, l'escola Oms i de Prat i l'institut Pius Font i Quer de Manresa, l'institut de Navarcles, l'escola Diocesana i la llar d'infants Quitxalla, l'escola Paidos i l'institut Gerbert d'Aurillach de Sant Fruitós de Bages, l'escola Ametllers i l'institut Cardener de Sant Joan de Vilatorrada, l'escola Montserrat, l'escola Puigsoler, el FEDAC i l'escola Sant Vicenç de Castellet, l'institut d'Auro de Santpedor i l'institut Mig Món de Súria, tenen 1 grup confinat.

Al Moianès només hi ha un grup confinat a l'escola Pia de Moià, amb 7 alumnes positius i 19 de confinats, a part de 2 mestres.

(*) Per un error de transcripció de les dades del Departament d'Educació, en una versió anterior de la notícia han sortit els positius acumulats des de l'inici de la pandèmia com si fossin actuals. Preguem disculpin l'error.