Detenen quatre persones que tenien 1.284 plantes de marihuana en una nau ocupada a Sant Vicenç

Els detinguts, d'entre 28 i 34 anys, vivien a la mateixa nau i va caldre una ordre d'entrada i registre per completar l'operació

Plantació de marihuana en una nau de Sant Vicenç de Castellet
Plantació de marihuana en una nau de Sant Vicenç de Castellet | Mossos
12 d'abril del 2021
Actualitzat a les 19:01h
Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el passat dijous dues persones de 31 anys, una de 34 i una última de 28 anys com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un altre de frau en el fluït elèctric després que trobessin 1.284 plantes de marihuana, amb l'electricitat punxada, en una nau en desús al polígon industrial Vives-Castellet de Sant Vicenç de Castellet.

Els fets es van precipitar dijous sobre les 4 de la tarda quan un testimoni va avisar la policia en veure moviments sospitosos al voltant d'una nau sense ús al polígon Vives-Castellet de Sant Vicenç de Castellet. Quan van arribar els agents van trobar que a la nau hi havia quatre individus que hi vivien com a ocupes i van demanar una ordre d'entrada i registre als jutjats que va arribar al cap de poca estona.

Quan van entrar a la nau van comprovar que els ocupants tenien una instal·lació de cultiu de plantes de marihuana amb tots els aparells necessaris per al seu creixement i manteniment connectats de forma irregular a la xarxa elèctrica i, en total, van trobar-hi 1.284 plantes. Aquesta instal·lació es relaciona amb els talls d'electricitat que s'han viscut darrerament al polígon.

El passat dissabte, 10 d'abril, els quatre detinguts van passar a disposició judicial.