Sant Vicenç de Castellet reclama a Renfe que acceleri el projecte de rehabilitació de l'estació

L'Ajuntament va participar de la darrera reunió territorial de la Comissió de Rodalies

Redacció
08 d'abril del 2021
Actualitzat a les 16:18h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet demana que s'acceleri el projecte de rehabilitació integral de l'estació de la Renfe ubicada al municipi, que no avança des del passat setembre. El consistori ha fet aquesta petició en el marc de la Comissió territorial de Rodalies que s'ha reunit telemàticament i en què s'ha presentat l'actualització del Pla de Rodalies 2020-2030.

El document recull l'actuació prevista a Sant Vicenç de Castellet en la fase II (2019-2024), com a acció "prevista", però l'Ajuntament demana a Renfe, i a Adif, que l'actuació sigui prioritària i s'avanci en la reforma integral de l'estació, que inclou un pas subterrani entre andanes.

Completar l'actuació

En el marc del projecte, el consistori preveu fer un altre pas subterrani, entre el passeig Pau Casals i el carrer Mura. L'Ajuntament treballa per aconseguir l'acord a tres bandes amb Renfe i Adif i, en aquest sentit, ha intensificat els contactes per aconseguir que es concretin els terminis d'una obra llargament reivindicada.

La darrera trobada amb els responsables de Rodalies va ser el passat mes de setembre i el consistori ja ha fet una petició de nova trobada per desencallar el tràmit administratiu i aconseguir avançar per fer realitat l'obra pendent.