El CFP té a punt una vintena de propostes formatives per al tercer trimestre del curs

El gruix dels cursos començarà el mes d'abril, tornant de les vacances de Pasqua

Redacció
29 de març del 2021
Actualitzat a les 16:33h
El Centre de Formació Pràctica ja té a punt la proposta formativa per al darrer trimestre del curs, adreçada a professionals del sector industrial del Bages, i molt especialment de la indústria del metall. En total, s'oferiran una vintena de cursos entre els mesos d'abril i de juny, bona part dels quals són subvencionats per als treballadors del sector o per a persones que estiguin a l'atur. L'oferta de cursos per aquest trimestre combina les formacions presencials amb els cursos on line i els que es fan en les dues modalitats.

Entre els cursos subvencionats adreçats a professionals de les empreses del metall n'hi ha de disseny 3D amb Catia, electricitat industrial, plegadora CNC, autòmats, nòmines i seguretat social, mecanització amb CNC, soldadura o robòtica, entre altres. També cal destacar el cicle d'intel·ligència de negoci, on s'ensenyarà a processar i analitzar les dades de l'empresa per aplicar-les en una millor gestió del negoci, i un programa de desenvolupament d'organitzacions àgils que es fa en col·laboració amb QRM Institute. També s'ha programat un curs sobre elements roscats adreçat a enginyers i professionals d'oficina tècnica.

Tots els cursos tenen les inscripcions obertes. Per a més informació sobre els programes i horaris, es pot consultar el web del Centre de Formació Pràctica.

El Centre de Formació Pràctica és un referent a Catalunya pel que fa a la formació dels professionals del sector del metall. Administracions i entitats com Foment del Treball o la Unió Patronal Metal·lúrgica han refermat els darrers mesos la seva aposta per impulsar un centre que es considera fonamental per a la competitivitat de la indústria de la Catalunya Central.