L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet reurbanitzarà la vorera del carrer Barcelona a l'estiu

L'actuació permetrà eixamplar el tram comprès entre els carrers Sant Joan i Francesc Macià, habilitar un estacionament per a persones amb discapacitat i delimitar un espai per a contenidors

Carrer Barcelona de Sant Vicenç de Castellet
Carrer Barcelona de Sant Vicenç de Castellet | AjSVC
Redacció
24 de febrer del 2021
Actualitzat a les 11:02h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet executarà a l'estiu les obres de reurbanització de la vorera del carrer Barcelona. En concret, s'actuarà al tram comprès entre els carrers Sant Joan i Passeig Francesc Macià, que havia quedat malmès darrerament. Les obres permetran eixamplar la vorera fins a un metre i mig, s'habilitarà un aparcament per a persones amb discapacitat i es delimitarà un espai per a contenidors. El consistori preveu fer l'actuació a l'estiu per evitar coincidir amb el moviment diari de l'alumnat de l'Escola Sant Vicenç.

Carrils més amples

Les obres faran més segura tota la mobilitat d'aquest tram de carrer i es mantindrà el doble sentit de circulació amb carrils d'una amplada mínima de 2,5 metres. També es preveuen fer més amples les voreres fins a la zona d'aparcament per millorar la visibilitat i la seguretat. Finalment, es renovarà la xarxa existent de fibrociment d'aigua sota voreres i es realitzaran actuacions de pacificació del trànsit.