Set de Màgia presentarà dilluns al Kursaal el seu nou muntatge de màgia, «En estat pur»

Un espectacle pensat per a tota la família que s'inclou dins dels actes de la Festa de la Llum de Manresa

La màgia torna al Kursaal
La màgia torna al Kursaal | MEES
Redacció
19 de febrer del 2021
Actualitzat el 20 de febrer a les 18:24h
El proper 22 de febrer a les 18h, dilluns festiu a Manresa, la sala gran del Kursaal acollirà l'espectacle de màgia En estat pur de Set de Màgia; una representació inclosa dins la programació especial del Kuraal amb motiu dels 14 anys de la reinauguració del teatre i de la Festa de la Llum 2021. 

Amb més de 10 anys de rodatge arreu del territori català, el duet de mags Set de màgia torna amb un  refrescant nou espectacle de màgia i comèdia amb l'objectiu d'ensenyar els mites més amagats de la màgia de la forma més divertida possible. Si voleu riure, sorprendre-us de veritat i el que és més interessant, descobrir alguns dels secrets més amagats de la  màgia, aquest espectacle és per a vosaltres. 

Set de Màgia és una companyia de màgia còmica teatralitzada amb més de 300 representacions dels seus espectacles arreu de Catalunya.

Les entrades que tenen un preu de 8 euros, (6€ menors de 25 anys), es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.