Sant Vicenç de Castellet proposa una programació cultural estable fins al juny

Els cicles Coolturitza't i Petit Ateneu portaran espectacles de teatre i música per al públic adult i familiar amb protagonisme per als creadors del territori

Manel Camp passarà per Sant Vicenç de Castellet
Manel Camp passarà per Sant Vicenç de Castellet | Promocional
Redacció
18 de febrer del 2021
Actualitzat a les 16:06h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet reivindica la cultura segura i programa fins al mes de juny una oferta cultural estable a través dels cicles Coolturitza't i Petit Ateneu. El protagonisme serà per als creadors del territori que portaran als espais de l'Auditori Maria Carme Grauvilardell i Cal Soler, respectivament, propostes de gran qualitat. L'estrena serà dissabte de la setmana vinent (19.00 hores a Cal Soler) amb l'obra dirigida pel santvicentí Joan Maria Segura Les Variacions Bildelberg, un muntatge de teatre musical que farà reflexionar. Tota la programació respectarà les mesures de prevenció i seguretat contra la Covid-19.

Talent local

La segona proposta arribarà el darrer diumenge de març amb l'obra De mares a filles (18.00 hores a Cal Soler) que s'ha pogut veure a Barcelona sota la direcció de Paco Mir i amb la presència de l'artesenca Mont Plans. L'obra de teatre Mort a les cunetes narra la història de La Fossa de Can Maçana o els Fets de Súria en un homenatge de David Pintó i Joan Valentí a les víctimes assassinades a peu de carretera per un escamot de la Guàrdia Civil l'any 1939. Es podrà veure a l'Auditori Maria Carme Grauvilardell el 24 d'abril a les 19.00 hores.

Música

Els germans Manel i Jordi Camp proposen el concert de jazz Camp vs Camp en què versionen estàndards del gènere d'autors tan emblemàtics com Richard Rodgers Charles Mingus o Víctor Young (8 de maig a les 19 hores a l'Auditori Maria Carme Grauvilardell). L'oferta per al públic adult també tindrà la música com a fil conductor. Marc Rosich i Marc Sambola homenatgen Ocaña, un artista activista pioner dels drets LGTBI. Ocaña, Reina de las Ramblas es podrà veure el 19 de juny a les 19.00 hores a la sala de Cal Soler.

Programació infantil

En el marc del cicle Petit Ateneu es programaran els muntatges de teatre infantil Menuda Comedia! de la Cia. Jordi del Rio (14 de març), en què recreen un món imaginari ple de joc, fantasia i humor i el recital de la pianista Marina Rodríguez Brià Beethoven i els músics de Londres (20 de març), en què la santvicentina ret homenatge a un dels grans compositors i a tota una generació de músics amb qui Beethoven va coincidir a la capital anglesa. El darrer muntatge és l'obra Oops!, de la companyia Teatre Mòbil (11 d'abril), en què es proposa un joc de contrastos apassionat i divertit.

Entrades a la venda

Les entrades per a tots els espectacles ja estan a la venda a preus populars, a través de la pàgina web svc.cat, el portal entrapolis.com o bé a l'OAC. Els muntatges del cicle Coolturitza't tenen un preu de cinc euros, mentre que les entrades per als espectacles infantils tindran un cost de tres euros. L'Ajuntament aplicarà totes les mesures de seguretat i prevenció en què l'ús de la mascareta serà obligatori, es disposarà de gel hidroalcohòlic i es mantindrà la distància de seguretat.