Àlex Mur, del PDECat, assumeix les propostes de País Rural, associació que presideix Vila d'Abadal

Ho ha afirmat aquest dimecres a Collsuspina, on el candidat del PDECat ha coincidit amb l'exalcalde de Vic

Àlex Mur parla amb Josep Maria Vila d'Abadal a Collsuspina
Àlex Mur parla amb Josep Maria Vila d'Abadal a Collsuspina | Xavier Rius
10 de febrer del 2021
Actualitzat el 11 de febrer a les 9:00h
Àlex Mur, candidat del Moianès a la llista del PDECat, ha manifestat aquesta dimecres a la tarda a Collsuspina que el PDECat "assumeix íntegrament" les propostes de l'associació País Rural en el seu programa de govern. Ho ha assegurat coincidint amb la visita del president d'aquesta associació, Josep Maria Vila d'Abadal, al Moianès.

Vila d'Abadal ha explicar que País Rural reclama "la recuperació de la governança per part dels agents polítics municipals i les entitats socials, culturals, esportives i de tota mena del territori, per acabar amb el desequilibri entre els pobles i les ciutats de Catalunya i per generar igualtat d'oportunitats a les comarques rurals".

Per la seva banda Àlex Mur ha demanat una aposta ferma per fomentar una gestió forestal, agrícola i ramadera. Per Mur "la viabilitat de les explotacions agrícoles situa la innovació, la inversió i la formació al centre de la creació de valor i qualitat que asseguri el relleu generacional i la dignificació dels professionals del primer sector". Un sector que ocupa el 90% de superfície del país, i "que és gestionat per menys d'un 10% de la població".