La càmera d'un Tesla grava una agressió per una plaça d'aparcament al Carrefour de Manresa

El propietari del turisme havia recriminat a l'altre conductor que hagués estacionat en un espai per a vehicles elèctrics

Redacció
12 de desembre del 2020
Actualitzat el 13 de desembre a les 20:19h
L'agressor amb una clau de creu intentant agredir l'amo del Tesla
L'agressor amb una clau de creu intentant agredir l'amo del Tesla | Tesla Sentry Mode

La càmera sentinella d'un Tesla Model 5 va gravar dijous passat a l'aparcament del Carrefour de Manresa com el conductor d'un altre turisme intentava agredir al propietari del cotxe i el feia caure a terra després que aquest li recriminés que hagués aparcat en una plaça per a vehicles elèctrics, segons ha informat el portal especialitzat Electrek.

El propietari del Tesla va explicar al mateix portal que quan va arribar va veure que hi havia dos cotxes de combustió aparcats a les places per a vehicles elèctrics, i mentre un d'ells va apartar el seu vehicle quan li va demanar, l'altra li va mostrar el dit cor mentre feia marxa enrere. Quan li va retreure el gest, el conductor va intentar atropellar-lo, segons explica, i després va agafar una eina del maleter i es va llançar contra ell. Aquest darrer fet es pot comprovar a la gravació de la càmera del Tesla.

Els Tesla tenen tot un seguit de càmeres sentinella que graven al voltant del vehicle com a mesura de seguretat si el propietari les activa.