Cinc influencers catalanes promocionen el Bages com un destí sostenible i segur

Susanna Ginesta, Laura Galán, Tania Anson, Genesis Pugliese i Maria Farres donen a conèixer aquest destí català juntament amb Nomadizers, la comunitat de viatgers sostenibles

La mongeta de Castellfollit del Boix té el seu espai a les promocions
La mongeta de Castellfollit del Boix té el seu espai a les promocions | Raiels
Redacció
10 de novembre del 2020
Actualitzat a les 12:09h
Susanna Ginesta, Laura Galán, Tania Anson, Genesis Pugliese i Maria Farres són influenciadores que segueixen un estil de vida saludable, esportistes i els hi agrada estar en contacte amb la naturalesa. Les cinc s'han ajuntat per promocionar la comarca del Bages de la mà de Bages Turisme i la comunitat viatgera catalana, Nomadizers. Aquesta escapada té com a objectiu donar a conèixer aquest destí proper i únic, així com destacar el turisme sostenible de la zona i el paisatge rural i natural del territori. 

Durant la visita a la comarca del Bages, Bages Turisme ha preparat un itinerari únic pels influenciadors. Coneixeran referents turístics com la muntanya de sal i el castell de Cardona, el monestir de Sant Benet de Bages i productes vinculats a la ruta del vi DO Pla de Bages. 

El Bages és un destí que destaca per la seva història i els paratges naturals que envolten la ciutat de Manresa. La comarca catalana permet a qui la visita, submergir-se a la seva deliciosa gastronomia definida per una gran varietat de productes produïts a la comarca com poden ser el vi, l'oli, el mató de Montserrat i productes d'horta d'allò més variats com els tomàquets, l'albergínia blanca i ara que ve el fred la col verda Manresana. També destaquen les elaboracions amb bacallà i carn al tractar-se d'un territori d'interior, amb importància dels llegums com la mongeta de Castellfollit del Boix. 

Durant la visita, els influenciadors utilitzen les seves xarxes socials per apropar el Bages als seus seguidors més joves i destacar la importància del turisme rural i sostenible en aquesta època postcovid. 

Promoció d'un destí a través d'influenciadors, la nova tendència per atraure visitants

Susanna Ginesta, Laura Galan, Tania Anson, Genesis Pugliese i Maria Farres són 5 influenciadores amb més de 120.000 seguidors i viuen a Barcelona o als voltants d'aquesta. Utilitzen les xarxes socials, sobretot Instagram, per promocionar els seus valors i mostrar el seu dia a dia als seus seguidors. El seu contingut en aquesta xarxa social, està relacionat amb la naturalesa, l'esport i el lifestyle. Les influenciadores tenen entre 17k i 45k seguidors, així doncs, la seva audiència comparteix l'estil de vida i els ideals que elles mostren a les seves xarxes socials. Per aquest motiu, crearem contingut durant la visita al Bages per promoure entre els seus seguidors els valors del turisme sostenible.