La Biblioteca de Navarcles engega el nou curs del Parlem de llibres amb l'escriptora Jenn Díaz

En breu també iniciarà un curs d'escriptura del Laboratori de Lletres conduït per Laia Fàbregas

Jenn Díaz a la biblioteca de Navarcles
Jenn Díaz a la biblioteca de Navarcles | B. Navarcles
Redacció
01 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 9:06h
L'escriptora Jenn Díaz va inaugurar dimarts el cicle Parlem de Llibres de la biblioteca de Navarcles. Cada últim dimarts de mes els usuaris comenten una novel·la, en aquest cas Mare i filla amb la presència de la seva autora. Amb ella van poder parlar de com s'ha gestat la novel·la que havien llegit, què l'ha inspirada, quins són els seus referents literaris.

El cicle Parlem de Llibres de la biblioteca de Navarcles treballa amb al programa Lletres en viu de la Institució de les Lletres Catalanes, que permet fer aquestes trobades amb els autors de l'obra llegida.

El club de lectura Parlem de Llibres va néixer el setembre del 2014 guiat per l'escriptor Jordi Llavina. Més tard ha anat tenint diversos moderadors, David Clusellas, altres de manera més puntual i actualment modera el club Ignasi Puig. 

Entre els autors convidats han participat Maria Barbal, Blanca Busquets, Mònika Zgustova, Eduard Màrquez, David Cirici, Najat El Hachmi, Carme Torras, Alejandro Palomas, Jordi Estrada, Empar Moliner, Rafel Nadal, Pau Vidal, Flàvia Company.

En breu la biblioteca inicia un curs d'escriptura del Laboratori de Lletres conduït per Laia Fàbregas. Per a més informació cal adreçar-se a la biblioteca de Navarcles.