El Cd'E Manresa segueix la bona progressió derrotant el Segona B UE Olot (2-0)

Onze inicial del Cd'E Manresa en el partit contra la UE Olot
Onze inicial del Cd'E Manresa en el partit contra la UE Olot | Cd'EM
26 de setembre del 2020
Actualitzat a les 9:18h
El Cd'E Manresa va tornar a sorprendre un equip de la Segona B. El golàs de vaselina de Noah en el minut 15, i la volea des de fora de l'àrea d'Izan Checa, a deu minuts del final, van servir als diables vermells per derrotar la UE Olot al Nou Congost per 2-0.

Els jugadors de Ferran Costa van disputar una gran primera meitat, amb el joc ràpid, dinàmic i la pressió alta que pretén ser el seu ADN. L'Olot, amb el gol en contra, va demostrar el seu nivell, especialment a la segona meitat. Però el porter, Marc Vito (ex de l'Olot), va salvar els manresans en diverses ocasions. També va aparèixer el Papi Amantini treient una pilota sota els pals.

Quarta victòria del Manresa en aquesta pretemporada, que segueix invicte després de set partits i elogis del reconegut tècnic del conjunt de la Garrotxa, Raúl Garrido, que veia "un Manresa molt jove i molt ràpid que ens ha creat molts problemes, amb una motivació per sobre de la nostra, i això no m‘agrada, però que han fet un gran partit i es mereixen la victòria".

Els socis van tornar a casa, un altre cop amb un somriure a la cara i amb la panxa plena. L'entrada a l'estadi donava dret a entrepà i beguda. Diumenge de la setmana vinent, al Congost, nou partit a porta oberta contra el Granollers.