Gastronomia i decoració a la Fira de Nadal de Sant Vicenç, aquest diumenge

El certamen es podrà visitar a partir de dos quarts de 10 del matí al centre del municipi amb una vuitantena de parades al carrer

Redacció
17 de desembre del 2009
576_1261041898Fira_Nadal
576_1261041898Fira_Nadal

Imatge d'arxiu de la Fira de Nadal de Sant Vicenç. Catpress

Sant Vicenç entra de ple a l'ambient de Festes aquest cap de setmana. Per segon any se celebra la Fira de Nadal que portarà als carrers i places del centre del municipi una vuitantena de parades amb una gran oferta de productes gastronòmics i de decoració. Els visitants podran trobar tot tipus de torrons, coques, embotits i formatges i nombrosos productes artesans, ecològics i de decoració, coincidint amb les Festes de Nadal.

Els botiguers de Sant Vicenç tindran una presència destacada amb una vintena d'estands, mentre que la resta seran firaires de fora del municipi. El certamen, que aquest any és organitzat per l'Ajuntament i per la Unió de Botiguers i Comerciants de Sant Vicenç, obrirà portes a dos quarts de 10 del matí.

L'entitat "Ceps i manduca" elabora uns 50 litres de brou cuinat amb brases i un gran perol i pa torrat per a tots els visitants per combatre el fred. La fira coincidirà a partir de les 5 de la tarda amb el tradicional cagatió que cada any reuneix desenes de nens i nenes a la plaça de l'Ajuntament.