El lladre més maldestre del país no guanya per sabatilles i és de Manresa

Va entrar a robar a dos establiments a punta de navalla i en tots dos casos va haver de fugir corrent

El supermercat Llobet de Sobrerroca va ser un dels establiments afectats
El supermercat Llobet de Sobrerroca va ser un dels establiments afectats | Pere Fontanals
26 de febrer del 2020
Actualitzat a les 17:58h
La unitat d'investigació dels Mossos d'Esquadra busca un home que dissabte passat va cometre dos intents de robatori amb violència i arma blanca en dos establiments del Centre Històric de Manresa amb menys de mitja hora de separació. Tot i que no està demostrat al 100%, la policia catalana treballa amb la hipòtesi que es tracta del mateix individu qui ha portat a terme els dos atracaments, i la coincidència en el temps, en l'espai i en el mètode també fan pensar que és així.

El delinqüent, però, no va tenir gaire sort en les dues accions. A 2/4 de 6 de la tarda, l'home va entrar al supermercat Llobet del carrer Sobrerroca i va amenaçar la caixera amb un ganivet demanant-li la caixa. Després d'un primer moment de confusió en que la caixera no acabava d'entendre què passava, la treballadora es va girar darrere seu, va agafar una ampolla de cava pel coll i la va aixecar davant el lladre que, temorós, va fugir corrent.

Menys de mitja hora després, a prop de les 6 de la tarda, un home de les mateixes característiques, però en aquest cas cobert amb una caputxa i un fulard a la cara, va entrar a l'estanc Núria, a la via Sant Ignasi a l'altura de les Piscines Municipals de Manresa, i tot mostrant, de nou, un ganivet, va exigir la recaptació de la caixa.

El dependent de l'establiment va fer com si anés a obrir la caixa, però va agafar un esprai de pebre i va ruixar la cara del delinqüent. En aquest cas, segons informen els Mossos d'Esquadra, el delinqüent, amb la ma a la cara, va llançar el ganivet contra el botiguer, però aquest el va esquivar. Finalment, el lladre va tornar a fugir corrent.

Els Mossos d'Esquadra treballen amb les identificacions per poder determinar el causant d'aquests intents de robatori amb violència.