Laura Vilagrà, escollida nova gerent del Consell Comarcal d'entre dinou candidatures

El seu nomenament definitiu està només pendent de l'aprovació del ple que se celebrarà el proper dilluns

Laura Vilagrà
Laura Vilagrà | Arxiu particular
Redacció
17 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:56h
Laura Vilagrà serà la nova gerent del Consell Comarcal del Bages després d'obtenir la major puntuació en les proves d'entre dinou candidatures, segons han confirmat a NacióManresa fonts de l'ens comarcal. El nomenament oficial queda ara pendent de l'aprovació en el ple del Consell Comarcal del Bages que se celebrarà el proper dilluns 23 de setembre. D'aquesta manera, la santpedorenca substituirà en el càrrec Cristina Rubio, que va ser destituïda amb l'entrada del nou govern d'ERC i Junts per Catalunya.

Laura Vilagrà va ser regidora d'ERC a l'oposició de l'Ajuntament de Santpedor de 1999 a 2003, moment en el que va aconseguir l'alcaldia que va mantenir fins a 2015, quan va optar per no tornar-se a presentar. Durant la seva etapa a l'oposició de l'Ajuntament, també va ser consellera comarcal.

Des de 2006 fins a 2011 va ser diputada per ERC al Parlament de Catalunya, i després de deixar l'alcaldia, a partir de 2016, va ser delegada del govern a la Catalunya Central fins que, amb l'aplicació del 155, va ser destituïda del càrrec a finals d'octubre de 2017. Des de fa 2 anys és gerent de la Fundació Tutelar Santa Maria de Comabella, d'Ampans.
Arxivat a