El col·legi Oms i de Prat celebrarà amb un acte a Món Sant Benet els seus 50 anys d'història

La jornada se celebrarà dissabte a la tarda

Façana actual del col·legi Oms i de Prat
Façana actual del col·legi Oms i de Prat | FC-LP
Redacció
22 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:54h
Aquest 2019 és l'any del 50è aniversari de l'Oms i de Prat i són molts i moltes els que hi tenen associada alguna vivència personal, ja sigui formant part de la seva comunitat educativa com a professors, alumnes o familiars o vinculats al centre arran de la implicació constant d'aquest amb la ciutat de Manresa.

És per això que el centre, aprofitant els seus 50 anys, ha organitzat una trobada-celebració a Món Sant Benet que vol ser un punt d'encontre de totes aquelles persones que han passat al llarg d'aquests anys per l'escola.

La jornada, que se celebrarà el dissabte 25 de maig a les 16.30h, comptarà amb uns breus parlaments i una xerrada a càrrec de la Dra. Rosa Casafont, especialista en neurociència de l'emoció i Gerard Segú, director d'Unesco Catalunya. L'esdeveniment servirà també per estrenar el making of de la cançó dels 50 anys de l'escola que ha estat creada pel músic manresà Xavier Serrano, pare de l'escola, i és interpretada per músics i cantants exalumnes del centre i alumnes actuals de Cicle Superior.

L'acte continuarà a les 19.00h a l'espai exterior del monestir, un espai especial i emotiu que permetrà el retrobament de totes aquelles persones que han format part de la vida de l'Oms i de Prat. L'escenari s'amenitzarà amb la música del grup RuBBersoul, the Rivers Tribute que versionarà cançons del Beatles.

Programa

- 16.30h. Arribada a Món Sant Benet dels paticipants a l'acte
- 17.00h. Breus parlaments i xerrada amb la Dra. Rosa Casafont, especialista en neurociència de l'emoció i Gerard Segú, director d'Unesco Catalunya
- 18.30h. Estrena del making of de la cançó dels 50 anys de l'escola
- 19.00h Espai de retrobament a l'exterior del monestir i concert del grup RuBBersoul, the Rivers Tribut