Èxit d'assistència al comiat de l'actual camp de futbol de Sant Vicenç

Durant l'acte es va posar la primera pedra del nou camp de futbol, que estarà a punt a la primavera

Jugadors que van acomiadar l'antic camp de futbol de Sant Vicenç de Castellet
Jugadors que van acomiadar l'antic camp de futbol de Sant Vicenç de Castellet | AjSVC
Redacció
02 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:49h
Centenars de persones van participar dissabte a les diferents activitats que es van programar per celebrar una jornada lúdica de comiat a l'actual camp de futbol i de benvinguda al nou equipament que el substituirà i que estarà a punt la primavera vinent.

Hi va haver partits de futbol amb jugadors actuals del club i exjugadors, un partit de futbol 7 femení, esmorzar-vermut popular amb la col·laboració de l'entitat Ceps i Manduca, i la posada de la primera pedra del futur camp de futbol que començarà a construir-se les properes setmanes. La jornada es va tancar a la nit amb un concert de rock amb entrada gratuïta.

Un nou camp modern i equipat

El projecte del nou camp de futbol suposa una inversió d'1,4 milions d'euros i estarà acabat a la primavera. El nou camp tindrà unes mides reglamentàries de 90 x 45 metres, serà de gespa artificial i comptarà amb dos edificis de serveis. Un serà autònom i podrà funcionar encara que l'equipament estigui tancat encabint diferents espais (sala de reunions, local per a l'entitat, espai d'administració, sala d'infermeria i sala de fisioteràpia). El segon edifici, de planta baixa, incorporarà dos vestidors de futbol 11, quatre vestidors de futbol 7 i dos vestidors per als àrbitres. El camp comptarà amb una terrassa amb espai de bar i la graderia tindrà una capacitat per a unes 300 persones. A nivell del terreny de joc hi haurà espai de magatzem, lavabos i també les dependències per a la instal·lació i serveis de tot l'equipament.

La superfície total del projecte és de 7.267 metres quadrats que engloba l'àrea compresa entre els carrers Osona, Maria Matilde Almendros i Joan Cadevall.