Unes 50 persones recullen brossa a Vallhonesta

Redacció
19 de maig del 2014
Clean Up Day de Sant Vicenç a Vallhonesta. Foto: AjSVC

Una cinquantena de persones han participat aquest diumenge al matí a Sant Vicenç de Castellet a l'acció de neteja emmarcada en la jornada europea Clean Up Day. Els voluntaris han recollit mitja tona de deixalles, petits residus i materials abandonats als marges dels camins i a l'interior del bosc més proper a Sant Pere de Vallhonesta. Un cop acabada la neteja es va fer una botifarrada popular i es van programar jocs i un taller de màscares a càrrec del grup Quixotades.
 
Suport de les entitats
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet vol agrair l'esforç de tots els voluntaris i el suport de les entitats Associació Futbol Sala Sant Vicenç femení, PI-kBé, Centre Excursionista, Associació Cultural Ceps i Manduca, AMPA de l'Escola Puigsoler, AMPA de l'Escola Sant Vicenç i Associació de Voluntaris de Protecció Civil.
 
Iniciativa europea
El Clean Up Day és una iniciativa europea que s'emmarca dins les accions per a la prevenció de residus, i té com a amb l'objectiu de sensibilitzar a la ciutadania dels efectes dels comportaments incívics, així com a la necessitat de donar resposta a problemes ambientals originats per abocaments incontrolats en espais naturals (boscos, rius, platges, rieres…), per tal d'evitar possibles contaminacions i restaurar-ne l'habitat i el paisatge.