Sant Vicenç comença dissabte la Setmana del Medi Ambient

Una xerrada amb José Luis Gallego i una acció global de neteja de deixalles són els actes més destacats

Redacció
13 de novembre del 2013
Sant Vicenç de Castellet dóna el tret de sortida a la novena edició de la Setmana del Medi Ambient aquest dissabte. El municipi ha preparat un programa d'actes variat en què destaca la xerrada Això on va amb el periodista ambiental i col·laborador del programa Els Matins de TV3, José Luis Gallego, el dijous 21 a les 8 del vespre a l'Ajuntament. L'altre plat fort arribarà el diumenge 24 en el marc del Clean up day, una acció global de neteja de deixalles d'espais naturals que a Sant Vicenç es realitzarà a la zona de Vallhonesta. L'acció es farà a partir de les 9 del matí i fins a dos quarts de 2 del migdia i cal inscripció prèvia a l'OAC o a través de la pàgina web www.svc.cat. Hi haurà esmorzar i un obsequi per a tots els participants.
 
Mercat de segona mà i intercanvi per començar
La Setmana del Medi Ambient s'estrenarà dissabte amb el sisè Mercat de Segona Mà i Intercanvi a la plaça de l'Ajuntament de 10 a 14.00 hores. Les inscripcions s'han de realitzar a l'OAC o a través de la pàgina web municipal. L'Ajuntament també recorda que la pàgina web http://www.ajsantvi.cat/intercanvi/ continua en funcionament i esdevé un espai d'intercanvi i de segona mà. Els actes continuaran dilluns amb una sessió a la Biblioteca dedicada a Nova Zelanda, dijous la deixalleria mòbil serà a les escoles, a la plaça de l'Onze de Setembre i dissabte es farà un itinerari de patrimoni natural (flora i fauna) per la zona del Clot del Tufau.
 
Organització i col·laboradors
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet organitza el programa d'actes amb el patrocini d'Urbaser i el suport de la Diputació de Barcelona, el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, l'Agència de Residus de Catalunya, el Centre Excursionista, la Biblioteca Municipal i l'Associació Cultural Ceps i Manduca.
 

Catàleg de la Setmana del Medi Ambient