La 5a calçotada de Vallhonesta reparteix més de 2.100 calçots

Redacció
26 de març del 2013
Els comensals de la calçotada a Vallhonesta.
Els comensals de la calçotada a Vallhonesta. | CiM
Els comensals de la calçotada a Vallhonesta. Foto: CiM

Més de 150 persones van poder gaudir durant el passat diumenge de la tradicional calçotada a Vallhonesta organitzada per l'Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca de Sant Vicenç de Castellet.
 
Al voltant de l'ermita de Sant Pere de Vallhonesta, es van anar aplegant un gran nombre de persones que no es van voler perdre aquesta jornada que enguany arribava a la cinquena edició.
 
Al llarg del matí es van fer diverses sortides per les rodalies de l'entorn de Sant Vicenç, Sant Jaume de Vallhonesta, Puigsoler, mentre s'anaven coent un total de 2.100 calçots collits de les eres de la mateixa Vallhonesta i que es van començar a repartir entre tots els comensals a partir de les 2 del migdia. A part dels calçots també hi havia carn, botifarres, cansalada, mongetes així com també begudes de tot tipus, cafès, i un pastís amb forma de calçot, preparat per a la ocasió.
 
El fet que la pluja no caigués fins al final de la calçotada, va permetre gaudir un any més d'una nova edició d'aquesta calçotada que ja s'està convertint en tot un referent en el calendari festiu de Sant Vicenç de Castellet.
 
El proper acte de l' associació cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca, serà la 11a Trobada d'intercanvi de plaques de cava, el 26 de maig.