El San Juan de Montcada torna a embolicar la troca a la Mion (2-2)

Els Mossos han de saltar al camp al final del partit per separar un directiu visitant dels jugadors de la Pirinaica

Els Mossos d'Esquadra emportant-se el directiu visitant del terreny de joc
Els Mossos d'Esquadra emportant-se el directiu visitant del terreny de joc | Pere Fontanals
20 de febrer del 2024
Actualitzat a les 22:48h
El San Juan de Montcada no en va tenir prou provocant la suspensió del partit contra la Pirinaica ara fa deu dies amb una agressió al descans, que aquest dimarts, en la disputa de la segona part ajornada, els Mossos d'Esquadra han hagut de saltar al camp al final del partit per empaitar un directiu visitant que s'ha encarat als jugadors de la Mion i ha provocat una nova melé entre tots els jugadors.

Aquest dimarts s'ha disputat la segona part del Pirinaica - San Juan de Montcada que l'àrbitre havia suspès fa dos diumenges, al descans, per la baralla que es va muntar entre els jugadors dels dos equips després que el visitant Juan Pablo Amantini li clavés un cop de puny per l'esquena a un jugador local quan es dirigia als vestidors.

El partit s'ha reprès per disputar 45 minuts amb l'empat a un gol amb que havia acabat la primera part. Els de la Mion han dominat la primera mitja hora de joc, amb bones triangulacions i anticipant-se als jugadors visitants. Fruit d'aquest domini, al minut 13, Marcel ha marcat el primer gol de la nit després d'una gran jugada personal amb conducció de la pilota a la frontal i un potent xut.

A mesura que passaven els minuts, però, el joc dur dels de Montcada ha desajustat la concentració local i al minut 38 Villanueva ha tornat a restablir l'empat amb un gol ajustat al pal de Del Río. La tensió acumulada entre el partit suspès de fa deu dies i la tensió del resultat ha portat els visitants a fer, de forma gairebé seguida, tres fortes entrades que han estat sancionades amb tarjeta. Però el marcador ja no s'ha mogut.

El partit, que ha estat disputat a porta tancada, ha estat seguit per un gran nombre d'aficionats aprofitant les ondulacions de la gravera pròxima, i amb només directius de tots dos equips, premsa i agents dels Mossos d'Esquadra dins del recinte. Malgrat la duresa d'alguna de les jugades final, el matx ha transcorregut dins dels marges d'un partit amb tensió, però sense accions antiesportives.

Tot i així, quan l'àrbitre ha xiulat la fi del partit i els jugadors es dirigien cap als vestidors, un directiu visitant ha saltat al camp i s'ha dirigit desafiant cap als jugadors de la Pirinaica i, per un moment, ha semblat que podria tornar-se a repetir una baralla com al final de la primera part. Els agents, però, han arribat a lloc i han apartat el directiu cap a la banda, on ha estat identificat.

Amb aquest punt la Pirinaica consolida la seva posició a la meitat alta de la taula, en setena posició, a set punts de les places de descens.