Albert Guinovart presentarà el seu darrer CD, «Poems whithou words», a Sant Vicenç de Castellet

En 24 preludis que van fer recordar que la bellesa era més important que mai en els moments més durs del tancament per la pandèmia

Albert Guinovart portarà el seu darrer treball a Sant Vicenç de Castellet
Albert Guinovart portarà el seu darrer treball a Sant Vicenç de Castellet | TAG
Nació
12 de febrer del 2024
Actualitzat a les 22:14h
Aquest dissabte a les 8 del vespre a l'Auditori M. Carme Grauvilardell de Sant Vicenç de Castellet, el pianista Albert Guinovart presentarà el seu darrer CD, Poems without words, publicat per Sony Classical.

Poems without words neix en el període de la Covid-19, moments en què Guinovart va voler regalar petites espurnes d'esperança i confiança en un futur millor, publicant cada dia una breu composició a les seves xarxes socials per a sentir-nos més acompanyats. Aquestes peces es recullen en 24 preludis que van fer recordar que la bellesa era més important que mai en els moments més durs del tancament per la pandèmia.

Amb paraules de Juan Ángel Vela del Campo, que ha escrit les notes de CD, comenta, "... els cinc poemes per a piano del compositor, basats en textos d'Emily Dickinson, son la joia de la corona d'aquest nou lliurament de Guinovart. Dues grans sensibilitats de diferents períodes històrics que s'uneixen en un diàleg poètic-musical tan suggeridor com emotiu. Guinovart, traspassa en aquesta ocasió fronteres no només musicals sinó també literàries i poètiques. Cinc peces, cinc, a l'entorn dels tres minuts, amb una sensibilitat per a l'eternitat".

A més d'interpretar una selecció dels 24 preludis presentats a Poems without words, qui assisteixi al recital a l'Auditori M. Carme Grauvilardell, també podrà escoltar altres obres del CD, com unes composicions sobre poemes d'Emily Dickinson i dos nocturns titulats A Eulàlia, poema d'amor. El programa de la vetllada musical es completarà amb altres obres del seu repertori com Nocturn a Chloé, Valsos poètics en Homenatge a Granados, Arlecchino i una selecció de Mar i Cel.