Navàs es deixa sentir davant d'Educació per reclamar el nou institut

Familiars d'alumnes s'han concentrat davant dels Serveis Territorials de Manresa

Famílies de Navàs concentrades davant dels Serveis Territorials d'Educació
Famílies de Navàs concentrades davant dels Serveis Territorials d'Educació | Jaume Vilà
01 de desembre del 2023
Actualitzat a les 12:07h
Una desena llarga de famílies d'alumnes de l'Institut Escola Sant Jordi de Navàs s'han concentrat aquest divendres al matí davant dels Serveis Territorials del Departament d'Educació a la Catalunya Central, a la carretera de Vic de Manresa, per reclamar que el nou institut sigui inclòs en el pressupost de la Generalitat de 2024.

Les famílies demanen que Educació iniciï el projecte constructiu del nou institut als terrenys de la zona del Pavelló Blau, un equipament que ha d'acollir l'educació secundària obligatòria i contempli uns futurs estudis postobligatoris (Batxillerat i Formació Professional).

Els concentrats també demanen que Educació prengui el compromís de negociar amb la propietat dels actuals terrenys cedits on s'hi alcen des del curs 2012-13 els mòduls prefabricats de l'Institut Escola Sant Jordi de Navàs i es faci càrrec íntegrament de les despeses que es puguin originar, sense que això no sigui un perjudici per continuar mantenint i millorant els problemes estructurals que puguin tenir els mòduls.

La directora dels Serveis Territorials, Gemma Boix, s'ha reunit amb els concentrats al migdia per recollir les seves reclamacions.