La Seu de Manresa acollirà, per primera vegada, un concert de Nadal

Anirà a càrrec del cor sallentí The River Troupe Gospel el dia 21 de desembre

La Seu acollirà un concert de Nadal per primera vegada a la seva història
La Seu acollirà un concert de Nadal per primera vegada a la seva història | Seu
Nació
20 de novembre del 2023
Actualitzat el 22 de novembre a les 14:47h
El proper 21 de desembre, a 2/4 de 9 del vespre, la Col·legiata Basílica Santa Maria de la Seu de Manresa oferirà per primera vegada un concert de Nadal. La intenció de la basílica és que aquesta cita esdevingui una tradició anual per celebrar l'arribada de l'època nadalenca. 

Enguany, el concert anirà a càrrec del cor sallentí The River Troupe Gospel, que ja va actuar a la Seu l'any 2018, amb molt èxit. El cor, nascut al 2010 i format per més de cinquanta cantaires, presentarà un espectacle que combina energia, força, sentiment, il·lusió i un repertori variat de temes gospel i tribut, en un homenatge a artistes que han marcat la història de la música. 

Les entrades, que ja són a la venda, tenen un preu de 8 euros i es poden aconseguir en aquest enllaç.
 

The River Troupe Gospel

En els seus tretze anys de recorregut, The River Troupe Gospel ha actuat al Bages, al Moianès, al Berguedà, al Baix Llobregat, a la Cerdanya i a Andorra. Ha actuat en tres ocasions a la sala gran del Teatre Kursaal de Manresa, a la Seu de Manresa i al Festival Internacional de Cant Coral de la Catalunya. També ha realitzat col·laboracions amb la cantant i estrella de la música house Rebeka Brown, amb qui van cantar a la sala de festes Àtic de Barcelona i a la Gay Pride 2013 a l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona davant de més de 30.000 espectadors. També ha actuat amb el grup Deudeveu interpretant un tema conjunt en el concert que el grup guanyador del concurs de TV3Oh happy day va fer a Sallent el 2014.
Arxivat a