Es compra un cotxe i demana unes pizzes amb la targeta d'un amic que estava ingressat a l'hospital de Manresa

La Fiscalia demana tres anys de presó contra aquest bagenc per un delicte continuat d'estafa, i una multa per falsedat en document mercantil

L'estafa es va produir mentre la víctima era ingressada a Sant Joan de Déu
L'estafa es va produir mentre la víctima era ingressada a Sant Joan de Déu | Àlex Marín
23 d'octubre del 2023
Actualitzat el 24 d'octubre a les 9:00h
L'Audiència Provincial de Barcelona jutjarà aquest dimarts un bagenc acusat de comprar-se un cotxe, pagar factures telefòniques, treure diners en efectiu i demanar-se unes pizzes amb la targeta de crèdit d'un amic que era a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa i que li havia facilitat les dades bancàries i les contrasenyes per fer gestions mentre era ingressat al centre sanitari. Els fets van passar entre els mesos de maig i agost de 2018.

L'import total del frau puja a 7.901,38 euros, i per aconseguir aquests diners, a més, va subscriure un préstec bancari de 8.000 euros amb les dades de la víctima.

La Fiscalia demana tres anys de presó per a l'acusat per un delicte continuat d'estafa i un de falsedat en document mercantil. També proposa una multa 2.160 euros, a banda d'indemnitzar la víctima amb la quantitat estafada més els interessos pertinents, i assumir els costos del procés.