L'osonenca Elausa Electronic guanya el 44è Premi Guillem Catà dels Enginyers Industrials

Es tracta d'una empresa amb 35 anys de trajectòria especialitzada en serveis de producció electrònica (EMS)

Els membres del jurat del 44è Premi Guillem Catà, reunits a Manresa durant la proclamació del veredicte
Els membres del jurat del 44è Premi Guillem Catà, reunits a Manresa durant la proclamació del veredicte | Enginyers Industrials Catalunya Central
Aina Font Torra
20 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 10:30h
La demarcació a la Catalunya Central del Col·legi d'Enginyers Industrials va fer públic, aquest dijous al vespre, el veredicte del quaranta-quatrè Premi Guillem Catà, un guardó que cada any reconeix la tasca d'alguna empresa vinculada al sector ubicada a les comarques de l'Anoia, Bages, Berguedà, Cerdanya, Osona, Solsonès o Moianès.

Enguany, un jurat format per Joan Palà, Jaume Torruella, Jordi Giralt, Josep Colomer, Marc Vallbé, Sílvia Gratacòs, Jordi Vidal i Marc Sendiu, i sota la presidència de Salvador Arqué, va decidir, per unanimitat, atorgar el guardó a l'osonenca Elausa Electronics S.L., una empresa especialitzada en serveis de producció electrònica (EMS), amb trenta-cinc anys de trajectòria, que compta amb més de dos-cents treballadors

Fundada l'any 1988 per Santi Suñé i Salvador Casacuberta, Elausa Electronics té les seves instal·lacions (de més de 2.000 metres quadrats) al polígon Mallolès de Vic. Actualment, el seu director és Josep Barceló, amb una llarga trajectòria professional dintre del sector industrial.

El jurat del Premi, a l'hora d'escollir reconèixer l'empresa en qüestió, va destacar-ne "la seva excel·lència en el disseny i la fabricació de sistemes electrònics pel sector industrial". Segons ha pogut saber NacióManresa, és previst que la gala d'entrega del guardó se celebri durant el mes de novembre a Vic.