El compositor Carles Cases, primer Premi d'Honor del Clam 2023

El músic sallentí oferirà una "masterclass" i un concert durant el festival

Carles Cases en una imatge d'arxiu
Carles Cases en una imatge d'arxiu | DCCCPC
Redacció
30 de maig del 2023
Actualitzat a les 21:32h
El Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya Clam lliurarà un dels Premis d'Honor de l'edició 2023 al compositor cinematogràfic sallentí Carles Cases.

L'homenatge a Cases inclourà diversos actes, entre ells una masterclass contextualitzada per Jordi Bordas, crític de Regió7, i un concert el diumenge 15 d'octubre, a les 7 de la tarda, a la sala gran del Kursaal, dins de la programació del teatre i de la gira que la Carles Cases Strings Band haurà començat poques setmanes abans.

En el concert, Carles Cases estrenarà el nou espectacle i disc, París - Casablanca - New York, amb temes de bandes sonores pròpies, que recorrerà músiques de diferents èpoques, estils i parts del món, un tour musical que inclourà jazz, bolero, música romàntica o sons africans, interpretat per una formació acústica.

La Carles Cases Strings Band està formada per Carles Cases, al piano; Manel Fortià, al contrabaix; Alberto Reguera, al violí, i Sveta Trushka, al violoncel.

El Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya Clam tindrà lloc del 12 al 22 d'octubre i ja prepara una selecció del millor cinema social vist als principals festivals internacionals, així com una retrospectiva amb Les altres Alcarràs, on s'abordaran títols essencials del cinema fet en contextos rurals.