El TSCat lamenta que Impulsem Manresa usi les treballadores socials «per fer electoralisme»

El Col·legi Oficial de Treball Social demana a Joan Vila que rectifiqui les seves acusacions contra el personal de Drets Socials de l'Ajuntament

Seu de la Regidoria de Drets Socials de l'Ajuntament de Manresa
Seu de la Regidoria de Drets Socials de l'Ajuntament de Manresa | GSV
24 de maig del 2023
Actualitzat a les 17:26h
El Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya ha expressat tot el seu "màxim suport" a les treballadores socials de Manresa després que el candidat d'Impulsem Manresa, Joan Vila, les hagi acusat en una entrevista a NacióManresa "de derivar gent a cases ocupades" per facilitar-ne l'empadronament.

Aquestes declaracions, ha recordat el Col·legi, arriben una setmana després que l'alcaldable de Junts a Artés fes una acusació similar cap a una treballadora social de l'Ajuntament d'aquest municipi, posant en dubte la seva professionalitat i acusant-la de complicitat en l’ocupació il·legal d’habitatge.

El Col·legi afirma que, en tots dos casos, "són declaracions incorrectes i inapropiades" i raona que, "tot i la importància de la cita electoral del proper 28 de maig", cap partit, "independentment de la seva ideologia", no hauria de criticar les treballadores socials, posant en dubte la seva professionalitat, "per una qüestió electoralista". 

El Col·legi demana al candidat Joan Vila que rectifiqui la seva declaració. "Totes les institucions, entitats i formacions polítiques hauríem de sumar esforços i restar polèmiques gratuïtes", ha desitjat.