1 de 10
Sant Jordi

Sant Vicenç de Castellet viurà activitats de Sant Jordi durant tota la setmana

La Marató de Contes de divendres al matí serà la gran prèvia de la jornada de diumenge en què la plaça de l'Ajuntament serà el centre neuràlgic de la celebració de la diada

Sant Vicenç de Castellet ja ho té tot a punt per a la Diada de Sant Jordi | Adrià Costa Rifà
per Redacció, 19 d'abril de 2023 a les 11:59 |


dSant Vicenç de Castellet prepara els darrers detalls dels actes de la Diada de Sant Jordi que aquest any recupera l'absoluta normalitat i preveu un programa extens que anirà més enllà del 23 d'abril. La prèvia es viurà divendres amb la participació de l'alumnat de les tres escoles del municipi a la 14a edició de la Marató de Contes Memorial Antònia Albareda a diferents espais del poble durant tot el matí.


A la tarda, hi haurà el mini club de lectura a la Biblioteca i la trobada amb l'escriptor Francesc Parcerisas autor de la novel·la Un estiu. Els actes es completaran amb el concert del cantautor Carles Cuberes a les 8 del vespre a l'Auditori Maria Carme Grauvilardell amb entrada gratuïta.
 

La plaça de l'Ajuntament, punt neuràlgic

Diumenge, coincidint amb la jornada de Sant Jordi, la plaça de l'Ajuntament serà el punt neuràlgic del dia amb les parades de llibres i roses i la nombrosa presència de les entitats de Sant Vicenç de Castellet. Fins al migdia hi haurà lectura de contes, es lliuraran els premis del concurs de punts de llibre i es programarà un taller per aprendre a ballar sardanes, entre d'altres activitats lúdiques i culturals. Durant el matí també s'oferirà una passejada guiada literària fins a Vallhonesta en què es fa una crida perquè totes les persones participants portin el seu llibre preferit.


La setmana vinent encara es programaran més actes en el marc de la jornada de Sant Jordi en què destaca la xerrada-tast Montserrat amb els cinc sentits, dimarts, i la ballada del galop de Gitanes, dijous, en el marc del projecte Tradicions del Bages Sud que compta amb la participació de les escoles de l'entorn.  

 

Participació