Albert Castellanos visita la seu de Texia a Monistrol de Montserrat

El secretari d'empresa i competitivitat, ha conegut el pla estratègic de la companyia, la fàbrica i els diferents projectes d'innovació que té en marxa

Visita institucional a la monistrolenca Texia
Visita institucional a la monistrolenca Texia | Texia
Redacció
01 d'abril del 2023
Actualitzat a les 21:32h
Texia, la companyia de tèxtils d'alta qualitat de Monistrol de Montserrat, ha rebut aquest divendres la visita d'Albert Castellanos, secretari d'empresa i competitivitat; Maria Teresa Clotet, directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball, i Laura Sobrevias, delegada d’Acció a la Catalunya Central.

Durant la trobada, la delegació ha conegut el pla estratègic de la companyia, que implica accelerar el procés d'expansió, invertir en les seves tecnologies pròpies i reforçar la seva aposta per la sostenibilitat. Texia també ha presentat la seva gamma de productes dins de les seves marques pròpies MyDrap, RollDrap i Athos.

Més tard, la comitiva ha conegut la fàbrica de Texia al detall, tant la part d’acabats tèxtils (finishing) com els diferents projectes d'innovació que la companyia té en marxa. En aquest sentit, han pogut descobrir el funcionament de la tecnologia patentada seamless i del projecte d'estampació digital pigmentària que Texia està desenvolupant en col·laboració amb Epson.

El secretari d'empresa i competitivitat i conseller delegat d’Acció ha agraït l'oportunitat de conèixer les instal·lacions de la companyia i ha destacat que "Texia és un clar exemple de l’estratègia empresarial que explica la competitivitat de les empreses: una forta aposta per la innovació i l’R+D, la sostenibilitat i la internacionalització". "Empreses com Texia demostren la riquesa del teixit empresarial de la Catalunya Central, amb una economia diversificada i internacionalitzada, fortament innovadora i amb molta capacitat de transformació", ha subratllat.