El PP proposa instal·lar tres molins d'energia eòlica a Sant Joan de Vilatorrada

El candidat Anastasio Fernández també farà instal·lar escales mecàniques per arribar als barris alts del municipi

Anastasio Fernández, a l'esquerra amb camisa blanca, acompanyat de militants i simpatitzants del PP
Anastasio Fernández, a l'esquerra amb camisa blanca, acompanyat de militants i simpatitzants del PP | PP
01 d'abril del 2023
Actualitzat a les 20:22h


El candidat del PP a les eleccions municipals de Sant Joan de Vilatorrada, Anastasio Fernández, ha proposat la instal·lació de tres molins d'energia eòlica al municipi per al subministrament dels equipaments locals, en l'acte de presentació que ha fet aquest divendres a Cal Gallifa davant d'una quarantena d'assistents.

Fernández també ha assegurat que si assoleix l'alcaldia instal·larà escales mecàniques per connectar el nucli de Sant Joan amb els barris que tenen les cotes més altes, o que potenciarà la gestió pròpia de residus, "que estalviarà diners en comparació a l’actual" i "generarà deu nous llocs de treball".

El candidat, molt llançat a fer propostes, també ha assegurat que tirarà endavant apartaments o pisos tutelats per a la gent gran, la creació d'una aplicació per a mòbil perquè "el comerç local pugui penjar-hi les seves ofertes" o, a nivell d'urbanisme, la creació d'una rotonda a la sortida de la Pirelli i l'arranjament de la plaça del final del carrer Lluís Companys.

A l'acte, han acompanyat a Fernández el secretari general del PP a Catalunya, Santi Rodríguez, el coordinador del PP al Bages, Josep Lluís Javaloyes i la número 2 de la llista a Sant Joan, Mercè Gil.