El CE Manresa visita un Ibiza que porta vuit partits sense guanyar

Els illencs són l'equip més golejat del grup

El CE Manresa jugarà diumenge a Eivissa
El CE Manresa jugarà diumenge a Eivissa | Hasmukh Kerai / Arxiu
01 d'abril del 2023
Actualitzat a les 18:26h
El CE Manresa jugarà diumenge a les 12 del migdia a l'estadi Can Misses 3 davant l'Ibiza Islas Pitiusas un partit molt important per confirmar la seva lluita per ser a les places de promoció d'ascens. Els illencs són avantpenúltims a la classificació, són l'equip més golejat del grup i porten vuit jornades sense conèixer la victòria.

Per contra, el CE Manresa, tot i ser el penúltim classificat i l'equip menys realitzador de la segona volta, es manté a un sol punt de les posicions que donarien plaça per disputar l'ascens, en un garbuix de cinc equips separats per només dos punts.

Els manresans només han encaixat un gol en les darreres cinc jornades, però en totes elles no han passat de l'empat, un fet que dona raó de la fortalesa defensiva i de control dels homes de Ferran Costa, però que també evidencia la seva falta de punteria de cara a la porteria contrària.

L'Ibiza, tot i els seus últims mals resultats, en els seus dos darrers desplaçaments ha empatat al camp del València B i del Formentera, dos equips que es troben per davant dels blanc-i-vermells, tot i que a casa ha tancat els seus dos darrers enfrontaments amb el mateix resultat de 0-3, contra Ebro i Peña Deportiva.

El CE Manresa es desplaça a Eïvissa sense sancionats.