Els actes de Setmana Santa a Manresa començaran dimecres amb el pregó de Genís Sinca

Els actes continuaran diumenge amb la Festa del Banderer i la Processó del Silenci, i dimarts amb un concert de la Polifònica de Puig-reig abans d'arribar a la processó de Divendres Sant

Genís Sinca serà el pregoner de la Setmana Santa de Manresa
Genís Sinca serà el pregoner de la Setmana Santa de Manresa | Jordi March
27 de març del 2023
Actualitzat a la 13:27h
Els actes de la Setmana Santa de Manresa començaran aquest dimecres amb el pregó de les festes que anirà a càrrec del periodista i escriptor Genís Sinca a l'Auditori de la Plana de l'Om a partir de les 8 del vespre.

El programa de la Setmana Santa, que enguany té com a organitzadors els Armats de Manresa i la basílica Santa Maria de la Seu, continuarà diumenge al matí amb la Festa del Banderer, la desfilada dels Armats pels carrers de la ciutat, i al vespre amb la Processó del Silenci, a les 8 del vespre des de la basílica de la Seu amb la participació de l'Associació Reparadora de Pius IX, el Cos de Portants del Sant Crist, la Venerable Congregació de la Verge dels Dolors i els Armats de Manresa.

El dimarts 4 d'abril a les 9 del vespre, la Polifònica de Puig-reig oferirà un concert a la basílica de la Seu. La compra d'entrades es pot fer en aquest enllaç. El programa continuarà el Divendres Sant amb els actes al voltant de la processó i la pròpia processó.