El Manresa femení derrota el TGN Bàsquet i es classifica per a la Final a 4 (58-48)

Les manresanes han tingut un partit difícil contra un equip resistent a qui només han pogut doblegar a l'últim quart

Clàudia Gener ha estat la màxima anotadora del partit
Clàudia Gener ha estat la màxima anotadora del partit | Hasmukh Kerai / Arxiu
25 de març del 2023
Actualitzat el 26 de març a les 22:02h
El Manresa CBF s'ha imposat aquest dissabte al TGN Bàsquet, 58-48, i ha aconseguit la classificació matemàtica per a la Final a 4 que donarà accés a la fase d'ascens a la Lliga Femenina 2. La jornada avançada que va disputar el Draft Gramenet contra el Camping Bianya Roser el 10 de març i que va perdre assegura a les manresanes ser entre les quatre primeres classificades a la Copa Catalunya.

El partit entre manresanes i tarragonines ha estat molt més complicat que els deu punts d'avantatge del marcador final. De fet, aquesta ha estat la màxima diferència que han tingut les roses en tot el partit. El duel ha començat molt bé per a les locals que acabaven el primer quart nou punts per sobre, 20-11.

Al segon quart, però, les tarragonines han reaccionat i, tot i que no s'han posat en cap moment per davant en el marcador, han arribat al descans només un punt per sota, 35-34. El tercer quart ha estat un joc d'improperis per part dels dos equips, que han tancat un escarransit parcial de 7-6, i ho deixaven tot per decidir a l'últim període.

Aquí, però, les manresanes han sabut treure la seva experiència i després que les tarragonines arribessin a empatar a 46, les roses han clavat l'estocada final amb un parcial de 12-2 que ha deixat el definitiu 58-48 en el marcador final.

Clàudia Gener ha estat la màxima anotadora manresana amb 19 punts. El Manresa CBF jugarà el proper diumenge a partir de les 7 de la tarda a la pista del Joventut les Corts.