La segona campanya «Colze a colze» de Sant Joan incideix en el manteniment dels espais públics

Els candidats d'ERC i Junts, Mar Osete i Eduard Mata, fan campanya plegats al municipi

Els candidats d'ERC i Junts a Sant Joan fent campanya plegats
Els candidats d'ERC i Junts a Sant Joan fent campanya plegats | SJV Decideix
Redacció
21 de març del 2023
Actualitzat a les 22:10h
El passat mes de gener arrencava la iniciativa promoguda per Sant Joan Decideix de proposar als partits independentistes del municipi "unitat i certa sintonia" en aquells aspectes rellevants de cara a les eleccions municipals del proper mes de maig.

Sota el lema Colze a colze, l'ANC, ERC i Junts a Sant Joan de Vilatorrada van fer un primer díptic informatiu, que va ser posat a les bústies de totes les cases, sobre neteja, posant de manifest els aspectes que "suspenien" de la gestió del govern actual d'Alternativa i PSC, i fent propostes en aquest sentit.

Aquest dissabte, la campanya ha tornat a sortir al centre del poble amb un nou díptic informatiu i un carpa per parlar de l'estat dels parcs, jardins i carrers del poble. Aquesta vegada amb el títol de Per augmentar i garantir els treballs de manteniment i millora del municipi es van instal·lar al carrer Major uns plafons amb imatges de localitzacions de tot el casc urbà de Sant Joan de Vilatorrada amb exemples de "mal manteniment dels espais públics".

Amb aquestes imatges no sols es denunciava el "mal estat de la via pública", sinó que es demanava als veïns quina opinió tenien de l'estat de parcs, jardins i carrers de la vila, al mateix temps que feien propostes de millora amb unes etiquetes que es penjaven en un altre plafó. Els que passaven per la carpa podien parlar amb els candidats a l'alcaldia dels dos partits: Mar Osete per part d'ERC i Eduard Mata per Junts.

ERC i Junts a Sant Joan de Vilatorrada es queixen "d'aquesta manca de manteniment" i per això en aquest díptic proposen una sèrie d'actuacions urgents com un Pla integral d'actuació dels parcs infantils, actuacions urgents en voreres i asfaltatge, un Pla de conservació i millora dels jardins i places públiques, l'augment de la brigada i dels efectius de jardineria i la millora dels accessos a les escoles.